Pasèh, Bandhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paseh
Kabupaten
Kabupaten Bandung
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Désa/Kalurahan
---/---

Paseh iku kacamatan ing kabupaten Bandung, Jawa Barat.

Padésan[besut | besut sumber]

1. Sindangsari, 2. sukamantri, 3. sukamanah, 4. cipaku, 5. loa, 6. drawati, 7. cijagra, 8. mekarpawitan, 9. cipedes, 10. cigentur, 11. tangsimekar 12. Sudi [ [Kabupaten Bandung]]