Kutha Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kebumen)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kutha Kebumèn iku kutha krajan Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah.

Uga delengen[besut | besut sumber]