Menyang kontèn

Parembugan:Kutha Kebumèn

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Kebumen, nek miturut basane kalebu Banyumasan, ananging wektu kiye Kebumen isih wewengkon Karesidenan Kedu. Dadi kepriye maning, pancen Kebumen mandan nyempal sekang asal-usule Banyumas.

hapus?[besut sumber]

Iki artikel ora ono isine babar blas... Bennylin (ꦒꦸꦤꦼꦩ꧀ꦩꦤ꧀) 17 Mèi 2017 19.19 (UTC)[wangsuli]