Parembugan:Kutha Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kebumen, nek miturut basane kalebu Banyumasan, ananging wektu kiye Kebumen isih wewengkon Karesidenan Kedu. Dadi kepriye maning, pancen Kebumen mandan nyempal sekang asal-usule Banyumas.

hapus?[besut sumber]

Iki artikel ora ono isine babar blas... Bennylin (ꦒꦸꦤꦼꦩ꧀ꦩꦤ꧀) 17 Mèi 2017 19.19 (UTC)