Kawah Ijen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Swasana kawah Ijen

Kawah Ijen ingggih punika tlaga kawah ingkang gadhah sipat asem ingkang wonten ing puncak Gunung Ijen, Jawa Timur, gadhah inggil 2368 mèter saking lumah segara déning njeronipun tlaga 200 mèter lan wiyar kawah ngantos 5466 Hektar. Kawah Ijen wonten ing lebetipun wewengkon Cagar Alam Taman Wisata Ijen, Kabupatèn Bondowoso, Jawa Timur.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Kawah Ijen Banyuwangi

Pranala njaba[besut | besut sumber]