Kali Hudson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kanggo informasi ngenani kacilakan pesawat tanggal 15 Januari 2009 ing kali iki, pirsani US Airways pamaburan 1549.

Kali Hudson, uga diarani Muh-he-kun-ne-tuk, maknané Great Mohegan déning Iroquois,[1][2][3] utawa Lenape pribumi Amerika ngarani Unami, Muhheakantuck, Θkahnéhtati[4] jroning Basa Tuscarora), iku kali sing dawané 315 mil, sing mili saka lor mangidul ngliwati nagara bagéan New York AS sisih wétan lan dadi wates antara kutha New York lan New Jersey ing sungapané kali sing mlebu Samudra Atlantik.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Hoffman, Charles Fenno (1839). Wild scenes in the forest and prairie {Chapter II: Ko nea rau neh neh or The Flying Head). Original from Oxford University. pp. Page 31. 
  2. ^ Abbatt, William (1906). The Magazine of History with Notes and Queries (INDIAN LEGENDS VIII: THE FLYING HEAD A LEGEND OF SACONDAGA LAKE). Original from Harvard University. p. 282. 
  3. ^ Coppée, Henry (edited by) (1900). The Classic and the Beautiful from the Literature of Three Thousand Years (THE FLYING HEAD A LEGEND OF SACONDAGA LAKE). Original from the New York Public Library: Carson & Simpson. p. 220. 
  4. ^ Rudes, B. Tuscarora English Dictionary Toronto: University of Toronto Press, 1999

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kali_Hudson&oldid=1049764"