Kali Hudson

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kanggo informasi ngenani kacilakan pesawat tanggal 15 Januari 2009 ing kali iki, pirsani US Airways pamaburan 1549.

Kali Hudson, uga diarani Muh-he-kun-ne-tuk , maknané Great Mohegan déning Iroquois,[1][2][3] utawa Lenape pribumi Amerika ngarani Unami, Muhheakantuck, Θkahnéhtati[4] jroning Basa Tuscarora), iku sawijining kali sing dawané 315 mil, sing mili saka lor mangidul ngliwati negara bagéan New York AS sisih wétan lan dadi wates antara kutha New York lan New Jersey ing sungapané kali sing mlebu Samudra Atlantik.

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kali_Hudson&oldid=815783"