Kali Gombak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kali Gombak
KualaLumpurGombakKlang.jpg
Kapernah
Kahanan fisik
PungkasanéTempuran karo Kali Klang
Dawané27 km[1]

Kali Gombak (cara Melayu: Sungai Gombak) iku kali sing ilèné ngliwati Selangor lan Kuala Lumpur ing Malaysia. Kali iki susukané Kali Klang. Kali Gombak purwané diarani Kali Lumpur, mula patempurané kali iki karo Kali Klang diarani Kuala Lumpur utawa Tempuran Lumpur sing banjur dadi purwané jeneng Kutha Kuala Lumpur.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b STORMWATER MANAGEMENT AND ROAD TUNNEL (SMART) An Underground Approach to Mitigating Flash Floods:[1] URL assessed on 21 October 2012
  2. Heritage Study of Muslim World