Kaledupa, Buton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kaledupa, Buton
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Buton {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kaledupa iku kecamatan ing Kabupatèn Buton provinsi Sulawesi Tenggara.

Kabupatèn Buton