Kakigōri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kakigōri
Macha kakigori snow cone.jpg
Kakigōri with green tea flavor
JinisShaved ice
AjanganDessert
Panggonan asalJapan
Woworan pokokIce, syrup, condensed milk or evaporated milk
VariasiShirokuma
Buku masakan: Kakigōri  Médhia: Kakigōri
Kakigōri

Kakigōri (かき氷?) minangka Japanese es serut itambah sirup lan condensed milk.[1]

  1. 新明解国語辞典(第6版)、三省堂