Kaji Qiran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kaji Qiran ya iku ngibadah kaji lan ngibadah umrah loro-loroné diayahi sisan. Kanthi mangkono amalan umrah wis dicakup sajeroning ngibadah kaji. Jamaah sing ngayahi ngibadah kaji qiran iki duwé kewajiban bayar dham.

Tata cara[besut | besut sumber]

  1. Ihram saka miqat kanthi niyat kaji lan umrah sisan
  2. Ngayahi kabèh amalan kaji

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]