Kaji Tamattu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kaji Tamattu yaiku ibadah kaji lan umrah sing dilakoni bebarengan nanging ndisikaké umrah nembé nglakoni ibadah kaji jroning taun sing padha. Kanggo sing nglakoni kaji tammatu iki dikenani dhendha utawa dham kanthi nyembelih wedhus utawa yèn ora kuwawa bisa diganti pasa 10 dina, yaiku 3 dina ing tanah suci lan pitung dina sawisé mulih menyang tanah kelairan.

Tata cara[sunting | sunting sumber]

  1. Ihram saka miqat kanthi niat umrah.
  2. Ngayahi ibadah kaji sawisé rampung ibadah umrah.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kaji_Tamattu&oldid=828587"