Kaji Tamattu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kaji Tamattu ya iku ngibadah kaji lan umrah sing dilakoni bebarengan nanging ndisikaké umrah nembé nglakoni ngibadah kaji sajeroning taun sing padha. Kanggo sing nglakoni kaji tammatu iki dikenani dhendha utawa dham kanthi nyembelih wedhus utawa yèn ora kuwawa bisa diganti pasa 10 dina, ya iku 3 dina ing tanah suci lan pitung dina sawisé mulih menyang tanah kelairan.

Tata cara[besut | besut sumber]

  1. Ihram saka miqat kanthi niyat umrah.
  2. Ngayahi ngibadah kaji sawisé rampung ngibadah umrah.

Uga delengen[besut | besut sumber]