Kaji Tamattu

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Kaji Tamattu ya iku ibadah kaji lan umrah sing dilakoni bebarengan nanging ndisikaké umrah nembé nglakoni ibadah kaji jroning taun sing padha. Kanggo sing nglakoni kaji tammatu iki dikenani dhendha utawa dham kanthi nyembelih wedhus utawa yèn ora kuwawa bisa diganti pasa 10 dina, ya iku 3 dina ing tanah suci lan pitung dina sawisé mulih menyang tanah kelairan.

Tata cara[besut | besut sumber]

  1. Ihram saka miqat kanthi niat umrah.
  2. Ngayahi ibadah kaji sawisé rampung ibadah umrah.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kaji_Tamattu&oldid=967631"