Menyang kontèn

Kabiskopan Šiauliai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Šiauliai

Dioecesis Siauliensis

Šiaulių vyskupija
Katedral ing Šiauliai
Lokasi
NagaraLitowen
Provinsi grejawiKaunas
MetropolitanKaunas
Statistik
Amba7.696 km2 (2.971 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2014)
329,000
247,200 (75.1%)
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusLatin
Didegaké28 Mei 1997
KatedralKatedral Santo Petrus lan Paulus Šiauliai
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopEugenijus Bartulis
Biskop Agung MetropolitanLionginas Virbalas
Peta
Peta Kabiskopan
Peta Kabiskopan
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Šiauliai (Latin: Dioecesis Siauliensis) yaiku kabiskopan Katulik Roma ing Litowen. Biskop saikine menika Eugenijus Bartulis (sawise 1997). Kabiskopan kasebut ing struktur lan wilayah saikine didegake ing 27 Mei 1997.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 55°56′N 23°19′E / 55.933°N 23.317°E / 55.933; 23.317