Kabanjahe, Karo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabanjahe, Karo
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Karo {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kabanjahe iku kacamatan ing Kabupatèn Karo Propinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Karo