Joshua Bassett

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Joshua Bassett
Bassett (2022)
LairJoshua Taylor Bassett
(2000-12-22) Dhésèmber 22, 2000 (umur 23)
California, Amérika Sarékat
Pakaryan
  • Aktor
  • penyanyi
Taun aktif2015–saiki
Sana jaringanjoshuatbassett.com
Karir musik
Génre
LabèlWarner

Joshua Taylor Bassett (lair ing California, 22 Dhésèmber 2000; umur 23 taun)[1], uga dikenal minangka Joshua Bassett, yaiku aktor lan penyanyi Amérika Sarékat[2]. Dheweke kondhang amarga dadi bintang Ricky Bowen ing High School Musical: The Musical: The Series[3].

Filmografi[besut | besut sumber]

Diskografi[besut | besut sumber]

  • Joshua Bassett (2021)
  • Crisis / Secret / Set Me Free (2021)
  • Sad Songs in a Hotel Room (2022)
  • Different (2022)

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Archive copy". Diarsip saka sing asli ing 2023-04-09. Dibukak ing 2023-04-08.{{cite web}}: CS1 maint: archived copy as title (link)
  2. [1]
  3. [2]

Pranala njaba[besut | besut sumber]