Joshpara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Joshpara
Chuchvara4.jpg
Joshpara prepared for cooking
Jeneng liyanéchuchvara, chüchüre, chüchpara, düshbärä, shishbarak, shushbarak, tatarbari, tushbera, tushpara
JinisDumpling
Panggonan asalMiddle East, Central Asia
Hawa ajanganHot or cold
Woworan pokokDough (flour, eggs, water, salt), ground meat (other than pork), onions, herbs, salt, black pepper
Buku masakan: Joshpara  Médhia: Joshpara

Joshpara minangka jinis pangsit sing populer ing Asia Tengah, Kaukasus Selatan lan Timur Tengah . Pangsit digawe saka kothak adonan gandum tanpa ragi sing diiseni daging lan bumbu. [1] Ing netepi aturan panganan Islam, sajeroning ngisi daging biasane tanpa daging babi .

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Alan Davidson (2014). The Oxford Companion to Food. Oxford University Press. p. 434. ISBN 9780199677337.