Josh Ryan Evans

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Josh Ryan Evans
LairJoshua Ryan Evans
(1982-Cithakan:NOMORBULAN-10)10 Januari 1982
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Hayward, California, Amérikah Sarékat
PatiAgustus 5, 2002(2002-08-05) (umur 20)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat San Diego, California, Amérikah Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaJoshua Ryan Evans
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1997-2000

Joshua Ryan "Josh" Evans (lair ing Amérikah Sarékat, 10 Januari 1982 – pati 5 Agustus 2002 ing umur 20 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]