Joko Sasongko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Joko
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joko Sasongko
Tanggal lair (1990-07-04) 4 Juli 1990 (umur 29)
Papan lair Boyolali, Jawa Tengah, Indonesia
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)
Posisi main Penyerang, Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Pelita Jaya FC
Angka 13
Karir nom
2009-2010 Pelita Jaya U-21
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010- Pelita Jaya 60 (9)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11 July 2012.


Joko Sasongko (lair ing Boyolali, Jawa Tengah, 4 Juli 1990; umur 29 taun).[1] iku juru main bal-balan asal Indonésia sing main ing tim Pelita Jaya Jawa Kulon.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. [1](dipunundhuh tanggal 21 Juli 2012)