Jim Geovedi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jim Geovedi
Jim Geovedi.png
Lair (1979-06-28) 28 Juni 1979 (umur 38)
Padunungan Flag of the United Kingdom.svg Karajan Manunggal
Warga nagara Gambar:Flag of Indonésia.svg Indonésia
Kondhang ing Pengaman Komputer
Wong tuwa(s) Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:TableTools' not found.
Karièr ngèlmiah
Babagan Ilmu Komputer

Jim Geovedi (miyos ing Lampung[1], 28 Juni 1979), inggih punika salah satunggalipun ahli keamanan tèknologi informasi utawi nimpuna IT saking Indonésia.[1] Keahlian ingkang mirunggan Geovedi punika pamadosan kakirangan (kerentanan) keamanan komputer lan jaringan komputer, kanthi fokus utami ing sistem telekomunikasi lan sistem satelit.[1]

Jim Geovedi kagungan kawasisan ing bab paretasan donya IT.[2] Panjenenganipun sampun kuncara ing donyaning hacker internasional.[2] Bab punika dipunsebabaken, Geovedi naté ngretas satelit.[2] Geovedi sampun nyinaoni sistem lan prosès kerja satelit.[2] Kanthi punika Geovedi saged nggeser arah lan posisine satelit.[2]

Prodhuser Musik[besut | besut sumber]

Jim Geovedi ugi nyambut damel ing donya musik elektronik awit parotengah taun 2008.[2][3] Sapunika Geovedi sampun dipunakeni minangka satunggalipun prodhusen musik ingkang saé. Musikipun asring dipunstel ing klub-klub sajagad. Geovedi ugi kerja sareng kaliyan Disk Joki (DJ) kondhang kados ta Stacey Pullen, Shin Nishimura, Gel Abril, Xpansul, Martin Eyerer, Snake Sedrick, Remy Irwan. Geovedi sampun rilis musik ing label musik kados ta Plus Tokyo, Cutz, Backs/ash, TKC Music, BWG, BDivision, Nine, Pilot 6 lan Elektrax Recordings.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c Jim Geovedi "Don't Trust Anyone. Don't Trust Anything." dipunundhuh tanggal 14 Fèbruari 2013)
  2. ^ a b c d e f g Jim Geovedi, hacker Indonésia yang terkenal di dunia dipunundhuh tanggal 14 Fèbruari 2013)
  3. ^ Jim Geovedi's profile on Discogs dipunundhuh tanggal 14 Fèbruari 2013)