Jay Leno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jay Leno
David and Jay Leno.jpg
Leno, 2016
LairJames Douglas Muir Leno
(1950-04-28) April 28, 1950 (umur 72)
Amérika Sarékat New Rochelle, New York, Amérika Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaJames Douglas Muir Leno
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1976-2017

James Douglas Muir "Jay" Leno (lair ing Amérika Sarékat, 28 April 1950; umur 72 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]