Jaume Domènech

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jaume Domènech
Valencia-Zenit (11).jpg
Domènech main ing klub Valencia ing taun 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jaume Domènech Sánchez
Tanggal lair (1990-11-05) 5 Novèmber 1990 (umur 30)
Papan lair Almenara, Spanyol
Dhuwur 1.87 m (6 ft 2 in)
Posisi main Goalkeeper
Katerangan klub
Tim saiki
Valencia
Angka 1
Karir nom
Almenara
2007–2009 Villarreal
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2012 Villarreal C 15 (0)
2009–2010Onda (loan) 33 (0)
2012–2013 El Palo 12 (0)
2013 Huracán 2 (0)
2013–2015 Valencia B 43 (0)
2015– Valencia 21 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22 January 2018.


Jaume Domènech Sánchez (lair Novèmber 5, 1990) ya iku pamain bal-balan profésional Spanyol sing main kanggo Valencia CF minangka kiper.

Lair ing Almenara, Castellón, Valencia, Domènech main bal-balan mudha karo klub Villarreal CF.[1] Dhèwèké nggawé debut senior karo tim C, uga disilihaké menyang CD Onda sawatara setahun.

Ing mangsa panas 2013, sawisé main ing klub CD El Palo [2] lan Huracán Valencia CF,[3] Domènech mlebu Valencia CF, kang didhapuk dadi pemain cadhangan ing Liga Segunda División B.[4]

Domencech mesthiné dipromosikaké dadi pamain utama kanggo mangsa 2015-16, déning mènèjeré Nuno Espírito Santo. Ing tanggal 12 Sèptèmber, kanthi ngalahaké Diego Alves lan Mathew Ryan, dhèwèké main ing tetandhingan pisanané ing La Liga, menang 1-0 tandhing nglawan Sporting de Gijón, ing pundi dhèwèké dadi Man of the Match. Ésuké, klub kasebut ngumumaké kontrak anyar nganti 2018.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Jaume Domenech consigue el premio a su trabajo diario" [Jaume Domenech sees daily work rewarded] (ing basa Spanyol). Plaza Deportiva. 28 January 2018.
  2. "De El Palo a la Champions" [From El Palo to Champions]. Marca (ing basa Spanyol). 14 September 2015. Dibukak ing 28 January 2018.
  3. "Jaume Domenech refuerza la portería del Huracán" [Jaume Domenech strengthens Huracán goal] (ing basa Spanyol). Super Deporte. 28 January 2018.
  4. "Salvador Alcácer" [Saviour Alcácer]. Marca (ing basa Spanyol). 28 January 2018.