Jason White

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Jason White
Jason White 2009.jpg
Jason White nalika pentas bebarengan kaliyan Green Day ing kutha Ottawa, Kanada
Pratélan latar wuri
Paraban Balducci, Frosco Lee
Saka Rodeo, Amérika Sarékat Amérika Sarékat
Mangsa akarya 1992 - saiki
Sing magepokan Green Day, The Network, Foxboro Hot Tubs
Sana jaringan http://www.greenday.com/

Jason White iku gitaris saka band punk-rock kawak saka Rodeo, Amérika Sarékat, ya iku Green Day. Miwiti taun 1994, Jason ingkang rencang paling raket kaliyan personel Green Day, kaya ta Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt, lan Tré Cool iku sampun ndhérék proyek vidione band iki ing dhaleme lagu When I Come Around. Jason White uga sampun manéka wérna kerja bareng Green Day, manawi Billie Joe dhamel band sampingan anyar, jenenge Foxboro Hot Tubs, Jason uga nderék dadi gitaris.