Jason White

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jason White
Jason White 2009.jpg
Jason White nalika pentas bebarengan kaliyan Green Day ing kutha Ottawa, Kanada
Pratélan latar wuri
ParabanBalducci, Frosco Lee
SakaRodeo, Amérikah Sarékat Cithakan:Country data Amérikah Sarékat
Mangsa akarya1992 - saiki
Sing magepokanGreen Day, The Network, Foxboro Hot Tubs
Sana jaringanhttp://www.greenday.com/

Jason White iku gitaris saka band punk-rock kawak saka Rodeo, Amérikah Sarékat, ya iku Green Day. Miwiti taun 1994, Jason ingkang rencang paling raket kaliyan personel Green Day, kaya ta Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt, lan Tré Cool iku sampun ndhérék proyek vidione band iki ing dhaleme lagu When I Come Around. Jason White uga sampun manéka wérna kerja bareng Green Day, manawi Billie Joe dhamel band sampingan anyar, jenenge Foxboro Hot Tubs, Jason uga nderék dadi gitaris.