Janice E. Voss

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Janice E. Voss
Antariksawati NASA
KabangsanAmerika Sarekat
Lair(1956-10-08)8 Oktober 1956
South Bend, Indiana, AS
PatiFèbruari 6, 2012(2012-02-06) (umur 55)
Scottsdale, Arizona, AS[1]
Pedamelan sanèsInsinyur
MisiSTS-57, STS-63, STS-83, STS-94, STS-99
Èmblem misi

Janice Elaine Voss (lair 8 Oktober 1956 – pati 6 Fèbruari 2012 ing umur 55 taun) yaiku insinyur Amerika Sarekat lan antariksawati NASA. Ia menyang luar angkasa kaping lima, suatu rekor sing dianakake wadon Amerika Sarekat.[2] Voss seda ing 6 Februari 2012, amargi kanker payudara.[3][4]

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. "Former astronaut Janice Voss dies in AZ at age 55". KTAR.com. Diarsip saka sing asli ing 2014-02-21. Dibukak ing 2012-02-08.
  2. "Our View: 'Job well done' in space ends after 30 eventful years". Rockford Register Star. Rockford, Illinois. July 11, 2011. Diarsip saka sing asli ing 2012-02-08.
  3. "NASA astronaut Janice Voss dies, flew on five space shuttle missions". Collect Space. February 7, 2012. Dibukak ing February 7, 2012.
  4. Pearlman, Robert Z. (February 7, 2012). "Janice Voss, veteran of 5 space shuttle flights, dies at 55". msnbc.com. Diarsip saka sing asli ing May 5, 2012. Dibukak ing February 7, 2012.

Masalah sitiran: Tenger <ref> kanthi jeneng "ames0301" sing diwedharaké ing <references> ora kanggo ing tèks sadurungé.
Masalah sitiran: Tenger <ref> kanthi jeneng "jscbio" sing diwedharaké ing <references> ora kanggo ing tèks sadurungé.
Masalah sitiran: Tenger <ref> kanthi jeneng "spfde" sing diwedharaké ing <references> ora kanggo ing tèks sadurungé.

Masalah sitiran: Tenger <ref> kanthi jeneng "women" sing diwedharaké ing <references> ora kanggo ing tèks sadurungé.