Janganan godhong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Godhong bayem ing colander
Bungkus kale godhong kriting

Janganan godhong, uga diarani sayuran ijo, sayuran salad, sayur-sayuran pot, sayuran ijo, utawa mung sayuran ijo, yaiku godhong perangan tanduran sing dipangan minangka sayuran, kadang-kadang diiringi petioles lan tunas . Sanajan asale saka macem-macem jinis tetanduran, umume nuduhake akeh jangan ing cara nutrisi lan masak .