Jan Pommer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

J.C.M. (Jan) Pommer (24 Dhésèmber 1951) iku walikutha Sint-Michielsgestel, Walanda. sadurungé njabat ing Sint-Michielsgestel, dhèwèké walikutha Ammerzoden (1990-1998). Nalika gemeente iki ing 1 Januari 1999 dadi siji karo gemeente Maasdriel, dhèwèké banjur dadi walikuthané. Ing tanggal 16 Mèi 2003 dhèwèké dadi walikutha Sint-Michielsgestel. Pommer iku saja parté pulitik CDA.

Jan Pommer iku saduluré komponis lan dirigèn Jos Pommer.