Jan Laurens Andries Brandes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
J.L.A. Brandes (ca.1890-1905)

Jan Laurens Andries Brandes (Rotterdam, 13 Januari 18571905), iku ahli filologi Walanda. Dhèwèké dadi misuwur amarga sing nemu manuskrip Kakawin Nagarakretagama saka Puri Cakranegara ing Lombok taun 1894.