James Jones

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
James Jones
Katerangan priangga
Jeneng dawa James Charles Jones[1]
Tanggal lair (1996-02-13) 13 Fèbruari 1996 (umur 28)[2]
Papan lair Dundee, Skotlandia
Dhuwur 5 ft 9 in (1.75 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Lincoln City
Angka 8
Karir nom
0000–2014 Crewe Alexandra
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014–2020 Crewe Alexandra 167 (19)
2020– Lincoln City 33 (1)
Tim nasional
2014–2015 Skotlandia U-19 6 (0)
2016–2017 Skotlandia U-19 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13:48, 17 April 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 19:48, 4 April 2017 (UTC)

James Charles Jones (lair 13 Februari 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Skotlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Lincoln City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Lincoln City" (PDF). English Football League. kc. 38. Dibukak ing 22 September 2020.
  2. a b "Crewe Alexandra FC player profiles: James Jones". Crewe Alexandra F.C. Dibukak ing 1 February 2017.