James Garner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
James Garner
James Garner.jpg
Garner, 1987
Pakaryanpelawak lan pembawa acara

James Scott Bumgarner (lair ing Amérikah Sarékat, 7 April 1928; umur 91 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]