James Garner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
James Garner
James Garner.jpg
Garner, 1987
Pakaryanpelawak lan pembawa acara

James Scott Bumgarner (lair ing Amérikah Sarékat, 7 April 1928; umur 92 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]