Jalan Tol Semarang-Solo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Future building

Route information
Existed 2009-2013 (Beroperasi s.d. Seksi II) – present
Major junctions
From Kota Semarang
  Simpang Susun Tembalang
Simpang Susun Ungaran
Simpang Susun Bawen
To Kota Surakarta
Location
Major cities Kota Semarang
Kota Surakarta
Highway system
Gambar:Tolsemarangsolo.jpg
Prosès konstruksi tol seksi I

Jalan Tol Semarang-Sala ya iku jalan tol ing Provinsi Jawa Tengah, Indonesia. Jalan Tol Semarang-Sala ngubungake kutha Semarang, Salatiga karo Surakarta sarta ngliwati 3 kabupatèn, ya iku Kabupatèn Semarang, Kabupatèn Boyolali, lan Kabupatèn Sukoharjo. Tol iki wiwit dibangun taun 2009 déning Jasa Marga kanthi total lintasan sadawaning 72,64 km [1] nganti saikine pembangunane isih ditindakake. Jalan tol iki merupakan minangla péranganing Jalan Tol Trans Jawa kang ngubungake Motorway CZ.svg Jalan Tol Semarang karo Motorway CZ.svg Jalan Tol Sala-Ngawi kang uga wis wiwit konstruksi.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Maulidin, Ade (14 Juli 2012). "PT Trans marga Jateng". 
Ruas sebelumnya:
Jalan Tol Semarang
Jalan Tol Trans Jawa Ruas berikutnya:
Jalan Tol Sala-Ngawi

Cithakan:Jalan tol Indonesia