Jacob Mossel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jacob Mossel

Jacob Mossel (Enkhuizen, 28 November 1704 - Batavia, 15 Mèi 1761), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 28. Dhèwèké maréntah antara taun 17501761.

Uga delengen[besut | besut sumber]