Irus pangatus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Skimmer logam.

Irus warata a, sieve scoop utawa sendok digunakake kanggo skimming cairan masak utawa ngangkat krim saka susu, kaya ta Spider digunakake ing masakan Cina .

Skimmer umum digunakake ing India, Bangladesh lan Pakistan. Ing India, skimmer kasebut dikenal minangka "jhara" [1][2] lan digunakake ing macem-macem masakan, sing paling aktif nggawe panganan goreng kaya ta permen. Kios-kios panganan jalanan lokal digunakake kanggo nggawe barang-barang panganan goreng kaya ta bonda lan medu vadas . Ing negara kasebut, macem-macem jinis skimmer bisa dipikolehi adhedhasar kasus panggunaan.

Skimmer umum digunakake ing India, Bangladesh lan Pakistan. Ing India, skimmer kasebut dikenal minangka "jhara" [1][2] lan digunakake ing macem-macem masakan, sing paling aktif nggawe panganan goreng kaya ta permen. Kios-kios panganan jalanan lokal digunakake kanggo nggawe barang-barang panganan goreng kaya ta bonda lan medu vadas . Ing negara kasebut, macem-macem jinis skimmer bisa dipikolehi adhedhasar kasus panggunaan.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b https://recipes.timesofindia.com/articles/features/20-common-household-utensils-and-their-english-names/photostory/64015979.cms
  2. a b [1]