Institut Sains Alam Belgia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Institut Sains Alam Bèlgi (Walanda: Museum voor Natuurwetenschappen, Prancis: Musiyum des sciences naturelles de Belgique, Inggris: Royal Belgian Institute of Natural Sciences), iku sawijining musiyum ing Brusel ibi kutha Bèlgi ngenani sajarah alam. Kolèksi sing paling wigati ing musiyum iki ya iku 30 fosil Iguanodon, sing tinemu ing taun 1878 ing Bernissart. Aula dinosaurus ing musiyum mau minangka aula sing gedhé dhéwé ig donya sing tumrap dinosaurus. Kolèksi wigati liyané wujud balung Ishango, sing tinemu ing taun 1960 déning Jean de Heinzelin de Braucourt.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 50°50′13.4″N 4°22′34.2″E / 50.837056°N 4.376167°E / 50.837056; 4.376167