Institut Sains Alam Belgia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Institut Sains Alam Belgia (Basa Inggris: Royal Belgian Institute of Natural Sciences), iku sawijining muséum ing Brussels ibi kutha Belgia ngenani sajarah alam. Kolèksi sing paling wigati ing muséum iki ya iku 30 fosil Iguanodon, sing ditemokaké ing taun 1878 ing Bernissart. Aula dinosaurus ing muséum kasebut minangka aula sing paling gedhé ig donya sing tumrap dinosaurus. Kolèksi wigati liyané arupa balung Ishango, sing ditemokaké ing taun 1960 déning Jean de Heinzelin de Braucourt.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordinat: 50°50′13.4″N 4°22′34.2″E / 50.837056°L 4.376167°W / 50.837056; 4.376167