Institut Sains Alam Belgia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Institut Sains Alam Belgia (Walanda: Museum voor Natuurwetenschappen, Prancis: Musiyum des sciences naturelles de Belgique, Inggris: Royal Belgian Institute of Natural Sciences), iku sawijining musiyum ing Brusel ibi kutha Belgia ngenani sajarah alam. Kolèksi sing paling wigati ing musiyum iki ya iku 30 fosil Iguanodon, sing ditemokaké ing taun 1878 ing Bernissart. Aula dinosaurus ing musiyum kasebut minangka aula sing paling gedhé ig donya sing tumrap dinosaurus. Kolèksi wigati liyané arupa balung Ishango, sing ditemokaké ing taun 1960 déning Jean de Heinzelin de Braucourt.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 50°50′13.4″N 4°22′34.2″E / 50.837056°N 4.376167°E / 50.837056; 4.376167