Hyracotherium

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hyracotherium
HyracotheriumVasacciensisLikeHorse.JPG
wrangka Hyracotherium
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Mammalia
Ordho: Perissodactyla
Famili: Palaeotheriidae
Génus: †Hyracotherium
Jeneng binomial
Hyracotherium leporinum
Owen, 1841
Sinonim

?Eohippus Marsh, 1876

Hyracotherium iku génus kéwan kuku ganjil saka sing kapérang saka ingkang Eocene sawatara 55 ngantos 45 yuta taun kepungkururip nalika jamanjroning mung wujud extan.