Hyracotherium

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hyracotherium
HyracotheriumVasacciensisLikeHorse.JPG
wrangka Hyracotherium
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Mammalia
Ordho: Perissodactyla
Famili: Palaeotheriidae
Génus: †Hyracotherium
Jeneng binomial
Hyracotherium leporinum
Owen, 1841
Sinonim

?Eohippus Marsh, 1876

Hyracotherium iku genus kéwan kuku ganjil saka sing kapérang saka ingkang Eocene sawetara 55 ngantos 45 yuta taun kepungkururip nalika jamanjroning mung arupa extan.