Hyracotherium

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Hyracotherium
wrangka Hyracotherium
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Mammalia
Ordo: Perissodactyla
Kulawarga: Palaeotheriidae
Marga: †Hyracotherium
Jeneng binomial
Hyracotherium leporinum
Owen, 1841
Sinonim

?Eohippus Marsh, 1876

Hyracotherium iku genus kéwan kuku ganjil saka sing kapérang saka ingkang Eocene sawetara 55 ngantos 45 yuta taun kepungkururip nalika jamanjroning mung arupa extan.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hyracotherium&oldid=831914"