House at the End of the Street

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. House at the End of the Street nggih punika sesirah filem Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Mark Tonderai. Skénario kagem filem punika kaanggit déning David Lucka lan Jonathan Mostow. Wondéné Aaron Ryder sesarengan Peter Block, Ryan Kavanaugh, lan Sonny Mallhi ngayahi minangka juru damel. Juru paraga ingkang kadhapuk ing filem Hous at the End of the Street antawisipun Jennifer Lawrence, Max Thieriot, Bobby Osborne, lan Elisabeth Sue. Filem punika dipunbabar ing surya 21 September 2012.[3][4][5][6][7] Filem punika kasil ngempalaken langkung saking $44 yuta saking panggiyaran sadonya, kangmangka ardhana kagem pandamelan namung $6.9 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "House at the End of The Street". Dijupuk 5 January 2013. 
  2. "House at the End of The Street". The Numbers. Dijupuk 23 December 2014. 
  3. Gallagher, Brian (April 22, 2011). "House at the End of the Street Gets February 2012 Release Date". MovieWeb. Watchr Media. Dijupuk October 6, 2011. 
  4. Bradley, Dan (October 27, 2012). "House at the End of the Street with Jennifer Lawrence Blu-ray is Unrated". TheHDRoom. Zboos. Dijupuk January 7, 2014. 
  5. Enk, Bryan (October 30, 2012). "Killer Blu-ray Art For ‘House at the End of the Street’". NextMovie. Diarsip saka sing asli ing January 8, 2014. Dijupuk January 7, 2014. 
  6. "Daily Box Office for Friday, September 21, 2012". Box Office Mojo. IMDb. Dijupuk July 3, 2018. 
  7. Subers, Ray (September 23, 2012). "Weekend Report: 'End of Watch' Narrowly Beats 'House,' 'Curve'". Box Office Mojo. IMDb. Dijupuk July 3, 2018. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]