Hostus paroculus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hostus paroculus
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Hostus paroculus
Jeneng binomial
Hostus paroculus
##ilmuwan##, 1898

Hostus paroculus iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1898 déning Simon.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Madagaskar.

Réferènsi[besut | besut sumber]