Hong Yoon Hwa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hong Yoon Hwa / 홍윤화
Hong Yoon Hwa.jpg
LairHong Yoon Hwa
Seoul, Koréa Kidul
PakaryanArtis, Komedian
Dhuwur155 cm (5 ft 1 in)

Hong Yoon Hwa ya iku artis lan komedian saka Korea Kidul. Dhèwèké kanca cedhaké Oh Ha Ni ing drama MBC Playful Kiss utawa Naughty Kiss.[1] Ing filem iku dhèwèké main barengan karo Jung So Min lan Yoon Seung Ah.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Serial televisi[besut | besut sumber]

  • 2011 Real School! (MBC Every 1)
  • 2010 Playful Kiss (MBC)

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. angsales.yonhapnews.co.kr Hong Yoon Hwa (kaundhuh tanggal 1 Agustus 2011)
  2. www.hancinema.net Korean Hong Yoon-hwa (kaundhuh tanggal 1 Agustus 2011)