Hereafter

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hereafter
Gambar:Hereafter.jpg
DisutradaraniClint Eastwood
DiprodhuseriClint Eastwood
Kathleen Kennedy
Robert Lorenz
Ditulis déningPeter Morgan
DibintangiMatt Damon
Cécile de France
DimusikiClint Eastwood
SinématografiTom Stern
Dibesut déningJoel Cox
Gary D. Roach
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningWarner Bros. Pictures
Tanggal metu
  • Sèptèmber 12, 2010 (2010-09-12) (Festival Film Internasional Toronto)
  • Oktober 22, 2010 (2010-10-22)
Suwéné
129 menit
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Prancis
Rantaman$ 50 juta[1]
Kalarisan$ 105.197.635[2]

'The Hereafter minangka film drama Amerika taun 2010 sing diarahake lan diprodhuksi dening Clint Eastwood, lan skenario ditulis dening Peter Morgan lan Steven Spielberg dadi produser eksekutif. Film kasebut dibintangi Matt Damon, sing dadi produsere jenenge George, sing bisa ngobrol karo wong sing wis mati lan gawe secara profesional minangka paranormal, nanging dheweke ora pengin komunikasi karo wong mati. Ana uga Cécile de France, sing main wartawan televisi Perancis jenengé Marie, sing slamet pengalaman cedhak-pati nalika acara Samodra Hindia 2004 tsunami ; lan kembar Inggris, Marcus lan Jason (diputer dening Frankie lan George McLaren). Bryce Dallas Howard, Lyndsey Marshal, Jay Mohr, lan Thierry Neuvic uga dadi aktor pendukung.

Wiwit jaman perdana minangka "Presentasi Khusus" ing Festival Film Internasional Toronto 2010 ing sasi September 2010. Film iki dirilis tanggal 15 Oktober 2010 lan dirilis ing Amerika Utara tanggal 22 Oktober 2010. Senadyan sukses komersial, nanging film kasebut ditampa kanthi komentar akeh, juru kritik memuji alur cerita lan tampilan peran, nalika ngelingake yen film kurang fokus ing crita.

Juru paraga[besut | besut sumber]

  • Matt Damon minangka George Lonegan
  • Cécile de France minangka Marie Lelay
  • Frankie lan George McLaren minangka Marcus lan Jason, sedulur kembar
  • Lyndsey Marshal minangka Jackie, bapakne Marcus lan Jason
  • Thierry Neuvic minangka Didier, pacare Marie
  • Jay Mohr minangka Billy Lonegan, sadherekipun George
  • Bryce Dallas Howard minangka Melanie, wanita sing bebarengan karo George nyoba kanggo miwiti hubungan
  • Mylène Jampanoï minangka Jasmine Reporter
  • Marthe Keller minangka dhokter lan direktur rumah sakit ing Swiss ngomong karo Marie
  • Derek Jacobi minangka dheweke
  • Niamh Cusack minangka ibu adopsi Marcus
  • George Costigan minangka bapa adopsi Marcus
  • Richard Kind minangka Christos Andreou
  • Jean-Yves Dicetokake minangka Michel
  • Steven R. Schirripa minangka Carlos
  • Jenifer Lewis minangka Candace
  • Mathew Baynton minangka resepsionis sekolah
  • Céline Sallette minangka sekretaris

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Fritz, Ben (October 21, 2010). "Movie projector: 'Paranormal Activity 2' looking to scare 'Jackass 3-D' out of the top spot". Los Angeles Times. Tribune Company. Retrieved October 21, 2010.
  2. "Hereafter (2010) - Box Office Mojo". Box Office Mojo. Retrieved February 17, 2011.

Pranala njaba[besut | besut sumber]