Haruna Kojima

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Haruna Kojima
小嶋 陽菜
Haruna Kojima (小嶋陽菜) at Anime Expo 2010.jpg
Haruna Kojima ing konser AKB48, Anime Expo AKB48, Los Angeles, 2010
Pratélan latar wuri
Saka Prefektur Saitama, Jepang
Génre J-pop
Mangsa akarya 1998–2001
2005–saiki
Sing magepokan AKB48, No3b, AKB Idoling!!!, Team Dragon ing AKB48
Sana jaringan Situs resmi

Haruna Kojima (小嶋 陽菜 Kojima Haruna?, lair ing Prefektur Saitama, 19 April 1988; umur 24 taun) ya iku paraga lan penyanyi Jepang anggota grup idola AKB48 Tim A dan unit No3b. Déwéké ya iku siji- sijine anggota AKB48 kang nyanyi ing sekabéhé singel kang dirilis AKB48.

Pranala Njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Haruna_Kojima&oldid=996936"