Haruna Kojima

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Haruna Kojima
小嶋 陽菜

Haruna Kojima ing konser AKB48, Anime Expo AKB48, Los Angeles, 2010
Latar wuri
Lair 19 April 1988 (umur 25)
Asal Prefektur Saitama, Jepang
Génré J-pop
Taun aktif 1998–2001
2005–saiki
Magepokan karo AKB48, No3b, AKB Idoling!!!, Team Dragon ing AKB48
Situs wèb Situs resmi

Haruna Kojima (小嶋 陽菜 Kojima Haruna?, lair ing Prefektur Saitama, 19 April 1988; umur 24 taun) yaiku paraga lan penyanyi Jepang anggota grup idola AKB48 Tim A dan unit No3b. Déwéké yaiku siji- sijine anggota AKB48 kang nyanyi ing sekabéhé singel kang dirilis AKB48.

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Haruna_Kojima&oldid=835587"