Hardtack

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hardtack
PensacolaWentworthAug2008Hardtack.jpg
A preserved hardtack from U.S. Civil War at a museum display
Jeneng liyanéANZAC wafers, brewis, cabin bread, dog biscuit, hard tack, molar breakers, pilot bread, sea biscuit, sea bread, sheet iron, ship's biscuit, shipbiscuit, tooth dullers, worm castles
JinisCracker or biscuit
Woworan pokokFlour, water
Buku masakan: Hardtack  Médhia: Hardtack

Hardtack (utawa hard tack ) minangka salah sawijining jinis biskuit utawa krupuk sing digawe saka glepung, banyu, lan kadang uyah . Hardtack ora larang lan awet. Iki digunakake kanggo rezeki yen ora ana panganan sing bisa rusak, umume sajrone lelayaran segara sing dawa, migrasi dharat, lan kampanye militer. [1] Bebarengan karo daging babi uyah, hardtack minangka jatah standar kanggo akeh militèr lan angkatan laut ing abad kaping 17, 18, lan 19 mbiyen.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Hardtack". KenAnderson.com.