Hamzah Haz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hamzah Haz

Hamzah Haz ingkang miyos ing Ketapang, Kalimantan Kilèn tanggal 15 Februari 1940 punika Wakil Présidhèn Républik Indonésia ingkang nomer sanga ingkang njawat wiwit taun 2001 sesarengan kaliyan minggahipun Megawati Soekarnoputri dhumateng kursi Présidhèn Républik Indonésia. Ing parté, Hamzah Haz sapunika njawat minangka Ketua Umum Parté Persatuan Pembangunan (PPP).

Ing Pemilu 2004, Hamzah Haz punika salah satunggiling calon présidhèn. Piyambakipun pasangan kaliyan Agum Gumelar.

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Didhisiki déning:
Megawati Sukarnoputri
Wakil Présidhèn Républik Indonésia
2001 - 2004
Diganti déning:
Jusuf Kalla


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hamzah_Haz&oldid=1092543"