Hamataliwa obtusa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hamataliwa obtusa
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Hamataliwa obtusa
Jeneng binomial
Hamataliwa obtusa
##ilmuwan##, 1892

Hamataliwa obtusa iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1892 déning Thorell.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Sumatra.

Réferènsi[besut | besut sumber]