Hamataliwa manca

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hamataliwa manca
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Hamataliwa manca
Jeneng binomial
Hamataliwa manca
##ilmuwan##, 2012

Hamataliwa manca iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 2012 déning Tang & Li.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Cina.

Réferènsi[besut | besut sumber]