Hamataliwa latifrons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hamataliwa latifrons
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Hamataliwa latifrons
Jeneng binomial
Hamataliwa latifrons
##ilmuwan##, 1890

Hamataliwa latifrons iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1890 déning Thorell.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Sumatra.

Réferènsi[besut | besut sumber]