Hamataliwa labialis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hamataliwa labialis
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Hamataliwa labialis
Jeneng binomial
Hamataliwa labialis
##ilmuwan##, 1991

Hamataliwa labialis iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1991 déning Song.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Cina.

Réferènsi[besut | besut sumber]