Hamataliwa helia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hamataliwa helia
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Hamataliwa helia
Jeneng binomial
Hamataliwa helia
##ilmuwan##, 1929

Hamataliwa helia iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1929 déning Chamberlin.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Amérikah Sarékat, Meksiko, Guyana, Thailand, Borneo, Sumatra.

Réferènsi[besut | besut sumber]