Hamataliwa flebilis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hamataliwa flebilis
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Hamataliwa flebilis
Jeneng binomial
Hamataliwa flebilis
##ilmuwan##, 1894

Hamataliwa flebilis iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1894 déning O P-Cambridge.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Meksiko nganti Panama.

Réferènsi[besut | besut sumber]