Hamataliwa dubia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hamataliwa dubia
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Hamataliwa dubia
Jeneng binomial
Hamataliwa dubia
##ilmuwan##, 1929

Hamataliwa dubia iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1929 déning Mello-Leitão.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Brasil.

Réferènsi[besut | besut sumber]