Hamataliwa cornuta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hamataliwa cornuta
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Hamataliwa cornuta
Jeneng binomial
Hamataliwa cornuta
##ilmuwan##, 1895

Hamataliwa cornuta iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1895 déning Thorell.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Myanmar.

Réferènsi[besut | besut sumber]