Hamataliwa bicolor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hamataliwa bicolor
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Hamataliwa bicolor
Jeneng binomial
Hamataliwa bicolor
##ilmuwan##, 1929

Hamataliwa bicolor iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1929 déning Mello-Leitão.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Brasil.

Réferènsi[besut | besut sumber]