Hamataliwa banksi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hamataliwa banksi
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Hamataliwa banksi
Jeneng binomial
Hamataliwa banksi
##ilmuwan##, 1928

Hamataliwa banksi iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordho Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1928 déning Mello-Leitão.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Meksiko nganti Costa Rica.

Réferènsi[besut | besut sumber]