Hamadruas severa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hamadruas severa
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Hamadruas severa
Jeneng binomial
Hamadruas severa
##ilmuwan##, 1895

Hamadruas severa iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1895 déning Thorell.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Myanmar, Lombok.

Réferènsi[besut | besut sumber]