Hamadruas insulana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hamadruas insulana
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Hamadruas insulana
Jeneng binomial
Hamadruas insulana
Tord Tamerlan Teodor Thorell, 1891

Hamadruas insulana iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1891 déning Thorell.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Nikobar.

Réferènsi[besut | besut sumber]